• Sök domän

  • Loading
  • Stäng

Allmänna villkor

Nedanstående är en kortfattad sammanfattning av delar av våra nuvarande Allmänna villkor och gällande lagstiftning. Vi rekommenderar alltid att du tar del av de kompletta villkoren.

Personuppgifter

För att kunna leverera våra tjänster behöver vi hantera personuppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga integritet och behandlar inte fler personuppgifter än nödvändigt. Vi har även goda rutiner för att skydda de uppgifter vi hanterar. Du finner mer information om vår hantering i "Policy för hantering av personuppgifter".

Pris

Kostnaden för registrering av domän samt för våra olika webbhotellpaket framgår av hemsidan och visas tydligt i samband med beställning. Om inget annat uttryckligen anges är alla priser angivna exklusive moms. Notera att andra priser än de som anges på hemsidan kan förekomma för t.ex. anpassade paket eller önskemål.

Betalningsvillkor

Betalning för domännamn sker normalt med kontokort eller direktbetalning i samband med registrering och/eller förnyelse. Transaktionen hanteras av Payson, som ägs av Svea Bank AB (publ). Vi får aldrig del av dina betalningsuppgifter.

Betalning av nytt webbhotell sker med kontokort, direktbetalning eller mot faktura. Förlängning av webbhotell betalas mot faktura. Vid fakturering tas ingen faktureringsavgift ut, men vid försenad betalning kan en påminnelseavgift (60 kronor) samt eventuell dröjsmålsränta debiteras.

Ångerrätt

Beställer du webbhotell ingår du avtal med Biruang IT KB (org.nr. 969787-9741), Box 139, 201 21 Malmö. Är du konsument har du enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag vi skickar inloggningsuppgifterna ("leveransdagen").

Om du ångrar dig får du, inom 20 dagar, tillbaka de pengar du betalt in. För att ångra ditt köp av webbhotell meddelar du oss detta via någon av de kontaktvägar du finner här.

Om du inte kontaktar oss skriftligen kommer vi, för allas säkerhet, att be dig bekräfta skriftligen. Ångerrätten räknas dock alltid till det första meddelandet, oavsett om detta är skriftligt eller ej.

Notera att domännamn inte omfattas av ångerrätten.

Avtalstid och uppsägning

För domäner gäller normalt inget krav på uppsägning, innebärande att domänen upphör om du inte aktivt förlänger den när du får våra aviseringar om förlängning. Notera att andra villkor gäller för ett fåtal toppdomäner och i dessa fall finns tydlig information om detta såväl vid beställning som i våra aviseringar.

För webbhotell gäller att abonnemang tecknas för 12 månader (och betalas för samma period). Abonnemanget har ingen uppsägningstid, så vill du inte ha kvar ditt webbhotell efter denna period meddelar du oss bara, via e-post eller brev, senast sista dagen i perioden.Alla priser angivna exklusive moms.