• Sök domän

  • Loading
  • Stäng

Kontakt

Innan du kontaktar oss ber vi att du tittar på vår Driftinfo för att se om vi har några kända störningar.

Kunskapsbank

I vår kunskapsbank hittar du svar på de vanligaste frågorna som ställs till vår support och du får även hjälp med inställningar i form av guider för olika program. Ofta kan du hitta svaret på din fråga genom att titta här.

Kunskapsbank - Snabbaste sätter att själv hitta svaret på din fråga

E-post

Vill du skicka e-post till oss använder du någon av nedanstående adresser, beroende på vad ärendet gäller. Tänk på att alltid inkludera så mycket information som möjligt, t.ex. domännamn, vilket/vilka program du använder, eventuellt felmeddelande etc. Vi svarar alltid så fort vi har möjlighet, men ju mer information du ger i ditt mail desto bättre svar kan vi ge.

support@wpsyd.com - Supportärenden gällande domän och webbhotell.

ekonomi@wpsyd.com - Frågor om fakturor, påminnelser m.m.

Krypterad e-post (PGP)

För ökad säkerhet kan vi ta emot e-post som är krypterad med PGP och vill du skicka känsliga uppgifter till oss rekommenderar vi att du använder denna möjlighet.

Vill du skicka krypterad e-post till oss kan du ladda ner vår publika PGP-nyckel (wpsyd_pgp.key).

Telefon

Vårt telefonnummer är 040 - 643 37 77, men tänk på att vi inte alltid har möjlighet att svara då vi t.ex. kan vara upptagna med andra kunder. E-post är vanligtvis det snabbaste och smidigaste alternativet och vi svarar ofta även utanför ordinarie arbetstid!

Post

Biruang IT
Ref: Wpsyd Webhosting
Norra Bulltoftavägen 65 G
21243 MalmöAlla priser angivna exklusive moms.