• Sök domän

  • Loading
  • Stäng

Kontakt

Innan du kontaktar oss ber vi att du tittar på vår Driftinfo för att se om vi har några kända störningar.

Kunskapsbank

I vår kunskapsbank hittar du svar på de vanligaste frågorna som ställs till vår support och du får även hjälp med inställningar i form av guider för olika program. Ofta kan du hitta svaret på din fråga genom att titta här.

Kunskapsbank - Snabbaste sättet att själv hitta svaret på din fråga

E-post

Vill du skicka e-post till oss använder du någon av nedanstående adresser, beroende på vad ärendet gäller. Tänk på att alltid inkludera så mycket information som möjligt, t.ex. domännamn, vilket/vilka program du använder, eventuellt felmeddelande etc. Vi svarar alltid så fort vi har möjlighet, men ju mer information du ger i ditt mail desto bättre svar kan vi ge.

Tänk på att inte skicka känsliga uppgifter via okrypterad e-post, utan för sådana uppgifter rekommenderar vi att du använder PGP-krypterad e-post eller Signal (se nedan).

support@wpsyd.com - Supportärenden gällande domän och webbhotell.

ekonomi@wpsyd.com - Frågor om fakturor, påminnelser m.m.

Krypterad e-post (PGP)

För ökad säkerhet kan vi ta emot e-post som är krypterad med PGP och vill du skicka känsliga uppgifter till oss rekommenderar vi att du använder denna möjlighet alternativt använder Signal.

Vill du skicka krypterad e-post till oss kan du ladda ner vår publika PGP-nyckel.

Signal

Du kan även skriva till oss via den krypterade tjänsten Signal och använder då nummer 0700 - 41 85 41. Denna metod, eller krypterad e-post, rekommenderar vi om du vill inkludera känsliga uppgifter.

Telefon

Vårt telefonnummer är 0700 - 41 85 41. Tyvärr har vi inte alltid möjlighet att svar i telefon då vi prioriterar andra supportkanaler i första hand. E-post är vanligtvis det snabbaste och smidigaste alternativet och vi svarar ofta även utanför ordinarie arbetstid!

Post

Biruang IT
Ref: Wpsyd Webhosting
Box 139
201 21 MalmöAlla priser angivna exklusive moms.