• Sök domän

  • Loading
  • Stäng

Om webbhotellet

Vi erbjuder, sedan starten 1996, tjänster inom webbhotell och relaterade tjänster. Vår serverpark, som är egenägd och placerad i Sverige, övervakas dygnet runt av våra automatiska övervakningssystem.

Vi satsar på förebyggande underhåll och hög kvalitet på all utrustning för att säkerställa att våra tjänster håller en hög tillgänglighet. Vi använder huvudsakligen utrustning från ledande leverantörer, såsom Dell, HP och APC, och vi har tekniker i beredskap dygnet runt om något trots allt skulle gå fel.

Våra tjänster skall vara så enkla att använda att någon support egentligen inte skall behövas, då den mjukvara vi använder har en omfattande inbyggd hjälpfunktion. Skulle det trots detta uppstå frågor finns vår supportweb med svar på vanligare frågeställningar och det finns även möjlighet att ta kontakt med supporttekniker per e-post eller telefon.

Vi har på senare tid valt att koncentrera oss på Linuxbaserad webhosting och för enkelhetens skull har vi inte en uppsjö olika paket att välja mellan – vi erbjuder ett stort paket som är lämpligt för större företag, webutvecklare med flera och ett mindre paket som räcker gott och väl för den vanliga användaren.Alla priser angivna exklusive moms.