• Sök domän

  • Loading
  • Stäng

Webbhotell

Vi har bedrivit webbhotell sedan slutet på 1990-talet, och vi har hela tiden satsat på kvalitet och tillgänglighet. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner - många sedan mer än tio år tillbaka!

Webbhotell Small - en naturlig början

Vårt minsta paket är fullt tillräckligt för den vanliga användaren, som vill lägga upp en hemsida eller en blogg. Utrymme och trafik är väl tilltaget och SSL via Let's Encrypt ingår utan extra kostnad. Det går att lägga till så många domäner som behövs, självklart ingår obegränsat antal e-postkonton och mycket, mycket mer. Ska du använda Wordpress? Med vår One Click Installer är du igång inom några minuter.

Webbhotell Large - perfekt för företag

För lite större företag, eller avancerade användare, är vårt större paket ett utmärkt val. Det ingår hela 30 GB utrymme och 1500 GB trafik. Utöver detta finns i princip inga begränsningar, utan din webbplats får väl tilltagna resurser. Självklart aktiverar du SSL via Let's Encrypt utan extra kostnad och du kan även använda egna certifikat. Du kan även få eget IP vid behov. Genom vår One Click Installer kommer du snabbt igång med många olika applikationer.

Bland Sveriges bästa webbhotell

Det finns många webbhotell, med många olika inriktningar. Och det finns många olika typer av användare, med väldigt varierande önskemål och behov. Som kund gäller det alltid att hitta det bästa webbhotellet för de egna behoven. Vi satsar mycket på att erbjuda en hög tillgänglighet och med vår One Click Installer kommer du igång med Wordpress, Drupal, Joomla och en massa andra applikationer på bara några minuter.

Vi är glada att många har valt att stanna hos oss i över tio år! Senast vi gjorde en undersökning bland våra kunder kunde vi konstatera att många ansåg att vi är det bästa webbhotell de testat, trots att många testat ett stort antal olika aktörer. Samtidigt ser vi att kunder som väljer att testa något annat ofta kommer tillbaka inom ett år eller två - bättre betyg än så är svårt att få!

Självklart finns vi i Sverige

Vi äger vår utrustning själva och har från första dagen haft våra servrar i Sverige (i dagsläget tre serverhallar i Skåne). Vi tänker alltid säkerhet och redundans i alla led och kan erbjuda en oerhört hög tillgänglighet på våra tjänster.

Skulle något trots allt gå fel upptäcker vi det snabbt genom vårt avancerade övervakningssystem och vi har därigenom möjlighet att vidta nödvändiga åtgärder väldigt snabbt. Allt för att din webbplats, blogg eller webshop alltid ska vara tillgänglig!

 Alla priser angivna exklusive moms.