• Sök domän

  • Loading
  • Stäng

Dedikerad server

Har du behov av en egen server, men föredrar att hyra den av oss istället för att investera i hårdvara själv? Då kan en dedikerad server vara en lämplig lösning.

En dedikerad server innebär att vi tillhandahåller en server i vår driftmiljö – vi förser sedan servern med fysisk plats, bandbredd och ström. I normalfallet sköter du servern själv – installerar den, ser till att den är uppdaterad etc. Föredrar du däremot att vi sköter servern åt dig erbjuder vi förmånliga driftavtal för våra dedikerade servers.

Var placeras servern?

Servern placeras i vår driftmiljö i centrala Malmö. Vi rekommenderar att servern förses med verktyg för fjärrstyrning (DRAC/IPMI/ILO eller liknande), men saknas detta kan vi leverera en IP-baserad KVM-lösning för fjärrstyrning.

Vad kostar det?

Priset beror på flera olika faktorer, exempelvis serverns kapacitet (processor, minne, hårddiskar etc) serverns fysiska storlek, bandbreddsutnyttjande, strömförbrukning, vilka tjänster som önskas (t.ex. UPS (batteribackup), säkerhetskopiering, drift etc).

Kontakta oss för en diskussion kring dina specifika behov, så lämnar vi gärna offert på dedikerad server.Alla priser angivna exklusive moms.