• Sök domän

  • Loading
  • Stäng

Min hemsida fungerar inte, vad beror det på?

Att du inte kommer åt din hemsida på vårt webbhotell kan ha en mängd olika orsaker. Följ gärna checklistan nedan innan du tar kontakt med oss.

1. Kontrollera om du kommer åt Internet i övrigt (testa t.ex. att gå in på valfri webbsida). Fungerar inte detta ligger felet i din dator eller hos din Internetleverantör.

2. Kontrollera att din domän inte har gått ut och blivit deaktiverad. Är domänen registrerad via oss kontrollerar du detta via "Mina tjänster". Är domänen registrerad hos annan aktör kontrollerar du det hos den aktören.

3. Kontrollera att vi inte har några driftstörningar som kan påverka din hemsida. Kända driftstörningar känner vi redan till och behöver alltså inte rapporteras.

Om du kontrollerat ovanstående tre punkter och ändå har problem med din hemsida kan du ta kontakt med oss, men tänk på att vår support inte inkluderar avancerad felsökning av olika publiceringssystem, som t.ex. Wordpress. Tänk även på att vi behöver en komplett felbeskrivning (vilken sida gäller det, vad är det som inte fungerar, vad får du för felmeddelande etc).

Klicka här för att komma till "Mina tjänster".
Klicka här för aktuell driftinformation.
Klicka här för kontaktinformation.



Alla priser angivna exklusive moms.